top of page

Mijn aanbod

Atelier Artis is een creatief atelier/studio, enig in zijn soort, waar je kan kiezen uit originele en unieke totaalpakketten voor huwelijken, geboortes, verjaardagen, feesten en bedrijven. Deze totaalpakketten bestaan uit een combinatie van juwelen en grafisch design. Bij Atelier Artis gaat het verder dan enkel creëren: jouw verhaal omzetten in tastbare, betekenisvolle herinneringen is wat telt.

Ga je trouwen en wil je jouw feest tot in de puntjes afgewerkt zien? En ben je ook op zoek naar trouwringen? Of ben je in verwachting en wil je een 'one of a kind' geboortekaartje én een leuk juweel voor jezelf of je baby? Dan ben je hier aan het juiste adres. Ontdek op deze pagina de totaalconcepten op maat.

 

Onder de categorie 'Maatwerk' heb je de vrijheid om een pakket op maat samen te stellen, kan je een juweel op maat laten ontwerpen of kan je kiezen voor een grafisch design op maat. De prijs wordt dan nauwkeurig berekend aan de hand van jouw specifieke wensen en keuzes.

Ontvang een prijsofferte op maat

Vind je niet dadelijk wat je zoekt en wil je graag een pakket op maat? Wil je enkel iets grafisch laten ontwerpen of wil je een juweel op maat? Geen probleem. Contacteer mij en ik help je graag zo snel mogelijk verder.

Dankjewel voor je interesse in Atelier Artis

bottom of page