top of page

_about the designer
_about the logo

Hallo

Ik ben Brenda Ottati en ik ben de drijvende kracht Atelier Artis.

 

Je vraagt je misschien af: Waarom Atelier Artis? Ik heb er altijd van gedroomd om van mij hobby mijn beroep te maken. Wie niet, eh? Maar ik heb twee passies: het creëren van grafisch werk waarmee ik mensen blij maak én het ontwerpen van juwelen waar mensen verliefd op worden. Dus waarom mijn twee passies niet combineren en ze onder één dak zetten? Zo is Atelier Artis ontstaan.

 

Even over het logo:

Het logo dat ik heb ontworpen voor Atelier Artis is een combinatie van 3 objecten.

 

Op het eerste zicht zie je duidelijk een ananas. Een ananas is een oud statussymbool maar het staat ook symbool voor luxe en gastvrijheid. Dat is waar ik naar streef met Atelier Artis: je het gevoel geven dat je welkom bent, dat wij samen werken aan iets uniek én gelijkertijd je het gevoel geven dat je een luxueus product in handen hebt.

 

Daarbuiten kan je ook een edelsteen herkennen, wat op zijn beurt ook een waardevol object is. Dit refereert naar mijn goudsmid atelier waar ik persoonlijke en unieke juwelen op maat ontwerp.

 

De kruin van de ananas is tenslotte een samenvoeging van de twee A's uit de naam 'Atelier Artis'. Atelier wijst op een artistieke plaats waar kunst en ambacht wordt gecreëerd. En Artis is Latijns voor 'ambacht en kunst'. Het logo is dan ook een samenvatting van alles waar Atelier Artis voor staat.

Education, work experience & skills.

Voor meer informatie kan je hieronder mijn CV downloaden.

bottom of page